Loading...
The Traveler 2018-09-17T20:33:08+00:00

КОЙ СЪМ АЗ?

Това е мястото, където трябва да напиша нещо за себе си… предполагам? Винаги ми е трудно да отговарям на въпроса: „Кой съм аз?“… Ще се опиша накратко – мечтател, откриващ щастието в пътуване и вкусна храна.. с фотоапарат в ръка.  Мечтите ми са простички, но са много… Така успявам да ги сбъдвам. Опитвам се да показвам през обектива част от тях.

Надявам се тук да намерите вдъхновение, да открием заедно нови места, а познатите вече.. да видите по различен начин… Да пътуваме, да се забавляваме и да се наслаждаваме на живота!

ПРИЯТЕЛИ

Те са готини, креативни, споделяме общи интереси, помагаме си и сме си взаимно полезни.

Текстовете и снимките в този сайт са авторски и съответно са обект на авторско право. Съдържанието е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс. Забранено е използването на материали от сайта без знанието на автора или без изричното упоменаване на източника с активен линк към TheTraveler.bg

Формата за контакт е мястото, където доброволно можете да се свържите с нас и да оставите личните си данни (име и e-mail). Тази форма се попълва само при ваше желание за връзка с нас и по никакъв начин не е задължителна и няма връзка с посещението ви на сайта. Ако решите да ни пишете, се съгласявате, че вече разполагаме с вашия e-mail адрес. Няма да го ползваме за разпространене или с други цели, освен да се свържем обратно с вас.

Контактна форма