Кой съм аз?

Това е мястото, където трябва да напиша нещо за себе си… предполагам? Винаги ми е трудно да отговарям на въпроса: „Кой съм аз?“… Ще се опиша накратко – мечтател, откриващ щастието в пътуване и вкусна храна.. с фотоапарат в ръка.  Мечтите ми са простички, но са много… Така успявам да ги сбъдвам. Опитвам се да показвам през обектива част от тях.

Надявам се тук да намерите вдъхновение, да открием заедно нови места, а познатите вече.. да видите по различен начин… Да пътуваме, да се забавляваме и да се наслаждаваме на живота!

The Traveler

Да работим заедно?

Всяка дестинация изглежда по-привлекателна с малко реклама! Множество общини и региони се обърнаха към възможностите за популяризиране чрез работа с травел блогъри и усещат успехите в това направление. На разположение сме да видим най-интересните места в една дестинация и да ги представим по интересен начин!

Този тип пътуване е перфектен начин да изживеем това, което клиентът иска и съответно да го пресъздадем от началото до края! Така можем да предоставим на читателите пълната информация, която целите да им предадете. Този тип съвместна работа е подходящ за колаборация от няколко бранда или работа с туристически фирми.

Спонсорираните публикации създават информираност за предлаганата марка или продукт, свързан с дейността на блога. Получавате по-добро търсене и таргетиране. Вълнуващото представяне вдъхновява читателите да го пробват,опитат или изживеят. Подаръците са средство за изпробване на нов продукт и интегрирането му в пътуване или друго действие от дейността ни. И двата варианта са много ефективни и рентабилни!

Посещението на дадено място и споделените снимки и отзиви за него, са нещо много важно в областта на пътуванията. Много от читателите се вълнуват от места за хранене, нощуване, развлечение и други. Подобни ревюта биха били много полезни за бизнеса.

Продуктовата фотография е нещо, което обичаме страшно много! Използваната техника е Nikon D3200. Изкарването на детайла на първо място е много важно при някои брандове.

Добре заснети постове за Инстаграм и Фейсбук винаги са били добър вариант за реклама на продукти, които се представят добре визуално. Във фейсбук разполагаме с предимно българска аудитория от малко над 3 500 последователи. В Инстаграм аудиторията е около 2 000 души, като там преобладават англоговорещите.

Организирането на пътуването винаги е било сред най-важните неща, но често отнема много време и понякога се пропуска важно място… Можем да съдействаме с изготвяне на дневни програми, разбити по часове и със заложени места за хапване и други интересни неща, които не трябва да се изпускат. Програмите могат да бъдат строго индивидуални, в зависимост интересите на клиента.

Поставянето на рекламен банер е възможно на определени места в сайта. Те дават видимост на рекламираната марка и биха били много ефективни, защото изчистеният дизайн на сайта ги кара да изпъкнат!

Текстовете и снимките в този сайт са авторски и съответно са обект на авторско право. Съдържанието е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс. Забранено е използването на материали от сайта без знанието на автора или без изричното упоменаване на източника с активен линк към TheTraveler.bg

Формата за контакт е мястото, където доброволно можете да се свържете с нас и да оставите личните си данни (име и e-mail). Тази форма се попълва само при ваше желание за връзка с нас и по никакъв начин не е задължителна и няма връзка с посещението ви на сайта. Ако решите да ни пишете, се съгласявате, че вече разполагаме с вашия e-mail адрес. Няма да го използваме за разпространение или с други цели, освен да се свържем обратно с вас.

Контактна форма