КОЙ СЪМ АЗ?

Това е мястото, където трябва да напиша нещо за себе си… предполагам? Винаги ми е трудно да отговарям на въпроса: „Кой съм аз?“… Ще се опиша накратко – мечтател, откриващ щастието в пътуване и вкусна храна.. с фотоапарат в ръка.  Мечтите ми са простички, но са много… Така успявам да ги сбъдвам. Опитвам се да показвам през обектива част от тях.

Надявам се тук да намерите вдъхновение, да открием заедно нови места, а познатите вече.. да видите по различен начин… Да пътуваме, да се забавляваме и да се наслаждаваме на живота!

ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?

  • Бизнесът ви е пряко свързан с някоя от темите на блога – пътуване, туризъм, фотография, вкусна храна?
  • Харесвате нови и иновативни начини за популяризиране?
  • Искате да представите дейността си чрез красиви фотографии и интересен текст?
  • Имате нужда от изготвяне на ревю за вашия бизнес?

В такъв случай… може да се свържете с нас и да обсъдим варианти за съвместно партньорство!

Текстовете и снимките в този сайт са авторски и съответно са обект на авторско право. Съдържанието е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс. Забранено е използването на материали от сайта без знанието на автора или без изричното упоменаване на източника с активен линк към TheTraveler.bg

Формата за контакт е мястото, където доброволно можете да се свържите с нас и да оставите личните си данни (име и e-mail). Тази форма се попълва само при ваше желание за връзка с нас и по никакъв начин не е задължителна и няма връзка с посещението ви на сайта. Ако решите да ни пишете, се съгласявате, че вече разполагаме с вашия e-mail адрес. Няма да го ползваме за разпространене или с други цели, освен да се свържем обратно с вас.

Контактна форма